DESPRE

Casa de modă Dalla a apărut din dorința designerului vestimentar Dalia Maria de a oferi posibilitatea femeilor să se poată bucura de ținute elegante adaptate personalității, proporțiilor, particularităților și stilului individual.

Colaborarea directă între client și designer este foarte importantă pentru transpunerea cât mai exacta a fanteziilor vestimentare ale clientei în realitate, fiecare creație în parte fiind lucrată în detaliu pornind de la materiale și terminand cu accesorizarea, astfel încât visul tău pentru rochia perfectă devine realitate.

Împreună cu Dalla vei putea crea rochia corespunzătoare tuturor evenimentelor, vei alege materialele și culorile preferate armonizând vestimentația cu accesorii potrivite pentru ținuta ireproșabilă, bucurându-te în tot acest timp și de sugestii personalizate.
Rochia ta este unică, îți subliniaza frumusețea și îți evidențiaza particularitățile feminine individuale, te transforma intr-o femeie frumoasa si plina de viata ce va atrage atenția tuturor.

Casa de modă Dalla produce în serie mică sau la comandă, fiind specializată în realizarea rochiilor de mireasă, de seară, de ocazie și a ținutelor pentru toate anotimpurile.

 

 

Comments are closed.